Massage

MASSAGE/AVSLAPPNINGSMASSAGE

Massage där fokus ligger på att få igång cirkulationen, mjuka upp de spända musklerna och få dig att slappna av. 

Avslappningsmassage är en lugn och omsorgsfull helkroppsmassage som hjälper dig till djup avslappning och välbefinnande.

Tala om för din terapeut vilken typ av massage Du önskar.

Fot- och vadmassage

30 min

450 kr

Ansiktskoppning

40 min


350 kr

Massage

30 min

 

400 kr

 

 

Massage

45 min

 

550 kr

 

 

Massage

60 min

 

625 kr

 

Massage

75 min

 

750 kr

 


AROMAMASSAGE

Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.

Aromamassage

60 min

 

650 kr

 

Aromamassage

80 min

 

795 kr

 

HOT STONE MASSAGE

Hot Stone massage bygger på en orientalisk filosofi. Det är en skön behandlingsmetod som utförs med varma lavastenar. Din kropp masseras med de varma lavastenarna. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Behandlingen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

HOT STONE

30 min

 

495 kr

 

HOT STONE

60 min

 

695 kr

 

REGNDROPPSTEKNIKRegndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.


Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.


Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.


Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.


Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor, dessa oljor  har olika egenskaper och befrämjar bl.a. följande:  


Valor - Balanserar energin i kroppen.

Oregano - Antivirus, balanserar matsmältningen, stärker vitala delar av kroppen. Grundande och balanserande.

Timjan - Antivirus stöd, hjälper till vid mental och fysisk trötthet efter sjukdom. Bra vid hosta och bronkit. Ger energi vid stress och svaghet.

Basilika - Bra mot magproblem, dåligt minne, mental trötthet och avslappnande vid muskelkramp. Hjälp vid inflammation.

Cypress - Förbättrar cirkulationen, öppnar andningsvägarna, hjälper till vid svullna leder, åderbrock, celluliter. Lindrar kramp. Stärkande och lugnande.

Vintergröna - Antiflammatorisk och smärtstillande. Bra för både ben, muskler och ledbesvär. Kan hjälpa vid ledgångsreumatism, reumatism samt tinnitus. Höjer, öppnar och ökar medvetande i känselsinnet.

Mejram - Muskelavslappnande. Lugnar andningsvägarna, lindrar kramp och migrän. Ger energi vid stress och svaghet.

Pepparmint - Antimikrobisk. Höjer och öppnar känselsinnet. Bra för nerver, kan hjälpa mot feber, illamående, huvudvärk och muskelvärk. Stimulerar cirkulationen, medvetandet och hjälper minnet.

Aromaseiz - Avslappnande och lugnande. Lindrar spända, ömma, trötta och värkande muskler som resultat från sportskador trötthet och stress.


Samt ev. övrig olja som stärker just dig och sina symtom. 


Jag använder enbart rena massageoljor eller eteriska oljor från Young Livings sortiment.

Läs mer om deras underbara produkter här

Regndroppsmassage

75 min


800 kr